24. syyskuuta 2013

Saksien Silpuista #9

Koukussa Kortteihin -sivuston Saksien Silpuista haasteen teemana on tällä kertaa sana: koukussa. Kalahommia olisi siis ollut tarjolla, mutta vaihtoehtoisesti voi paljastaa mihin asiaan itse (tai kortin saaja) on hurahtanut. Kenellekään ei taida tulla yllätyksenä, että minä olen totaalisen hurahtanut sekä koukuttunut card candyihin...

...ja niitä löytyykin melkoiset varastot eri väreissä ja eri kuoseilla varustettuna. Ja käyn lähes jokapäiväistä kamppailua, että en ihan jokaiseen korttiin niitä laittaisi :)

Tällä kertaa en tehnytkään uutta korttia vaan tuunasin vanhan käyttämättä jääneen kortin hieman enemmän omaa silmää miellyttäväksi. Eli vanha kortti löytyy täältä, ja nyt siitä nappasin vain kansiosan, jonka rajasin tummansinisellä ja mustalla kartongilla, ja kiinnitin uuteen korttipohjaan. Nurkan akryylijalokivet saivat lähteä ja pariin kukkaseen lisäsin vielä kimalleliimaa.

Kortti nro 156/2013 - MYYTY

Tässä lähikuva candyista, eli niissäkin on tuollainen kiva hentoinen kiilto/kimallus mukana. Samaa sävyä sitten Sticklesin midnight blue -kimalleliima.



//Eemeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti