1. elokuuta 2011

Postipojan tuomisia

Tänään minua odotti postilaatikossa erittäin mieluinen yllätys. Voitin nimittäin jokunen aikaa sitten Stamp, Scrap & Doodle Saturdays -sivustolla viikottaisen haasteen (tällä kortilla) ja palkinnoksi siitä sain 20 dollarin lahjakortin Circle B Enterprises -nettikauppaan. Tosin pienoinen pettymys oli kun sivustolla ilmoitettiin ettei tuotteita lähetetä jenkkilän ulkopuolelle ja oletin voittoni menevän täten hukkaan.

Nohevana tyttösenä nakkasin kuitenkin heille sähköpostia ja kysäisin asiasta, ja ilokseni sain vastauksen että voisin valita sivustolla jotain mieluusti kevyttä tavaraa ja he laittaisivat ne tulemaan minulle. Päädyin sitten vain ympäripyöreään erilaisia nauhoja -valintaan, koska niitä nyt ei voi ikinä olla liikaa :) Tänään sitten laatikosta löytyi kuori jenkkilästä ja tällainen sisältö sieltä esille putkahti...



...12 jaardia (eli noin 11 metriä) erivärisiä ruutukuviollisia nauhoja. Hihii, näiden kanssa meneekin sitten tovi että saa kaikki kulutetuksi. Heti alkoi kyllä sormet syyhytä ja ideanpoikaset hypähdellä pääkopan sisällä, joten ei mene varmasti montaa päivää kun ensimmäiset nauhat on kortteihin asti päässeet.


//Eemeli

1 kommentti: